Kolexia
Airinei Gheorghe
Gastro-entérologie
Hôpital Avicenne
Bobigny, France
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{{person.topmesh1.name}} Surpoids Maladies gastro-intestinales Obésité Syndrome du côlon irritable Obésité morbide Constipation Angiodysplasie Dyspepsie Hémorragie

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Dernières activités

Leg4Life: Fava Bean Protein and Amino Acid Bioavailability in Healthy Volunteers
Essai Clinique (Institut National de Recherche pour l'Agriculture, l'Alimentation et l'Environnement)   20 février 2024
True Ileal Amino Acid Digestibility and Protein Quality of N-Labeled Faba Bean in Healthy Humans.
The Journal of nutrition   03 février 2024
Relationship Between Colonic Transit Response to Eating With Self-reported Constipation Severity in Constipated Patients According to the Phenotype.
Journal of neurogastroenterology and motility   11 janvier 2024
Values for the Digestibility of Pea Protein Isolate or Casein Amino Acids Determined using the Dual Isotope Method Are Not Similar to Those Derived with the Standard Ileal Balance Method in Healthy Volunteers.
The Journal of nutrition   29 décembre 2023
RyDIGEST: Comparison of the Absorption of Hydrolyzed or Intact Proteins in Morbid Obese
Essai Clinique (Assistance publique – Hôpitaux de Paris)   15 novembre 2023
Digestive and metabolic bioavailability in healthy humans of N-labeled rapeseed and flaxseed protein incorporated in biscuits.
The American journal of clinical nutrition   24 février 2023
Very low ileal nitrogen and amino acid digestibility of zein compared to whey protein isolate in healthy volunteers.
The American journal of clinical nutrition   14 février 2023
Qualipois: Bioavailability of Protein and Amino Acids of Pea Protein Isolate in Healthy Volunteers
Essai Clinique (Institut National de Recherche pour l'Agriculture, l'Alimentation et l'Environnement)   31 mai 2022
Amino Acid Digestibility of Whey and Zein Proteins: True Ileal Amino Acid Digestibility of Whey and Zein Proteins in Healthy Volunteers With Naso-ileal Tubes
Essai Clinique (Institut National de Recherche pour l'Agriculture, l'Alimentation et l'Environnement)   31 mai 2022
The True Amino Acid Digestibility of 15N-Labelled Sunflower Biscuits Determined with Ileal Balance and Dual Isotope Methods in Healthy Humans.
The Journal of nutrition   26 avril 2022